Vippe extensions - Banana lashes | Lash Pro


 

Ads Details

Location
Bergen, Hordaland
Posted On
11 months ago

Additional Details

Ad ID
21321
Ad Views
215
Ad Type
Company

Description

Opplev premium vippeextensions for profesjonelle vippeteknikere med Banana Lashes. Velg ønsket antall for dine foretrukne lengder og legg alt i kurven med ett enkelt klikk. Disse håndlagde vippene er laget av utsøkt PBT-materiale som gir høy varmebestandighet og lav vannabsorpsjon, slik at de opprettholder formen og krøller seg selv etter flere bruk. Med silkemyk tekstur og vakker svart farge er disse vippene perfekte for å skape et dramatisk utseende, uansett om du leter etter noe dristig for en spesiell anledning eller en forbedring for hverdagsutseendet ditt.

Med egenskaper som holder krøllen, fleksibilitet, varmebestandighet, lav vannabsorpsjon og styrke, er disse vippene et godt valg for alle som ønsker et sett med høykvalitetsvipper som varer lenge. Det magnetiske båndet som følger med vippene gjør det enkelt å konstruere en sømløs vifte av øyevipper som ser naturlige og vakre ut på øynene dine. Vippene kommer i et matt svart magnetisk etui og har foliestrimler på baksiden for å hindre rester fra å sitte igjen. Med 16 rader av syntetisk silke PBT-materiale, vil du ikke angre på å velge Banana Lashes for dine vippeextension-behov.

Show More

 
When you call me, don't forget to mention that you found this ad on OOrgin.com and I do not want to be contacted by telemarketers or representatives of any other website.
 

Vippe extensions - Banana lashes | Lash Pro - Services | oorgin